Quest Diagnostics Incorporated (DGX): näytön liiketoimintamalli (2023)

Quest Diagnostics Incorporated (DGX): näytön liiketoimintamalli

 • Haus
 • tärkeitä kumppanuuksia
 • avainaktiviteetit
 • pääominaisuudet
 • arvoehdotus
 • asiakassuhde
 • kanavia
 • asiakassegmentit
 • kustannusrakenne
 • tulovirtoja

Esittely:

Terveydenhuoltoala on yksi nopeimmin kasvavista aloista maailmassa, ja sen arvon ennustetaan olevan yli 10 biljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä. Tämä ala kattaa laajan valikoiman toimintoja lääkinnällisten laitteiden ja lääkkeiden kehittämisestä ja valmistuksesta kliinisten palvelujen tarjoamiseen.

Tällä laajalla alalla diagnostisista testauksista ja tietopalveluista on tulossa yhä tärkeämpiä, ja ne muodostavat merkittävän osan terveydenhuoltomenoista. Maailmanlaajuisten diagnostisten testien markkinoiden on arvioitu olevan 78,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuoteen 2024 mennessä, ja CAGR:n on 5,2 % vuosina 2019–2024.

Tätä silmällä pitäen Quest Diagnostics Incorporated (DGX) on vakiinnuttanut asemansa johtavana tietopalvelujen ja kattavien diagnostisten testausten tarjoajana lääkäreille, sairaaloille, maksajille ja muille terveydenhuollon tarjoajille. Laatuun, nopeuteen ja tarkkuuteen keskittyen yritys on luonut erittäin skaalautuvan ja tehokkaan liiketoimintamallin, joka perustuu huipputeknologiaan ja infrastruktuuriin.

Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme Quest Diagnosticsin liiketoimintamallia, sen keskeisiä sidosryhmiä ja menestyksen tekijöitä. Keskustelemme myös yrityksen digitaalisesta strategiasta, mukaan lukien potilasportaalit ja mobiilisovellukset, sekä niiden vaikutuksesta asiakassäilytykseen ja -tyytyväisyyteen.

 • Diagnostiikkatestaus- ja tietopalvelumarkkinat:Maailmanlaajuisten diagnostisten testien markkinoiden odotetaan saavuttavan 78,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuoteen 2024 mennessä ja kasvavan CAGR:lla 5,2 % vuodesta 2019 vuoteen 2024.
 • Quest Diagnostics Incorporated (DGX) -katsaus:Quest Diagnostics on vakiinnuttanut asemansa johtavana kattavien diagnostisten testaus- ja tietopalvelujen toimittajana, joka keskittyy laatuun, nopeuteen ja tarkkuuteen.
 • Bisnesmalli:Quest Diagnostics käyttää erittäin tehokasta ja skaalautuvaa liiketoimintamallia, joka perustuu viimeisimpään teknologiaan ja infrastruktuuriin. Se investoi innovaatioihin vastatakseen kasvavaan kysyntään pitäen kustannukset alhaisina.
 • Digistrategia:Quest Diagnosticsilla on vahva digitaalinen strategia, joka sisältää potilasportaalin ja mobiilisovellukset, jotka parantavat asiakaskokemusta ja sitoutumista.


tärkeitä kumppanuuksia

Quest Diagnostics Incorporated (DGX) luottaa useisiin keskeisiin kumppanuuksiin toimiakseen tehokkaasti ja tehokkaasti. Nämä yhdistykset kattavat useita eri toimialoja ja pyrkivät mahdollistamaan laadukkaiden diagnostisten testauspalvelujen toimittamisen potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille.Kliiniset laboratorioyhdistykset:Quest Diagnostics on solminut kumppanuuksia useiden kliinisten laboratorioiden kanssa kaikkialla Yhdysvalloissa. Nämä kumppanuudet antavat Questille pääsyn uusimpaan laboratorioteknologiaan ja asiantuntemukseen sellaisilla aloilla kuin genetiikka ja molekyylidiagnostiikka.Sairaaloiden ja terveydenhuoltojärjestelmien yhdistykset:Quest toimii myös sairaaloiden ja terveydenhuoltojärjestelmien kanssa eri puolilla maata. Näiden kumppanuuksien ansiosta Quest voi laajentaa kattavuuttaan ja tarjota palveluitaan potilaille erilaisissa kliinisissä olosuhteissa. Lisäksi Quest tukee kumppaneitaan tarjoamalla konsultointipalveluita ja apua räätälöityjen diagnostisten testausohjelmien kehittämisessä.Farmaseuttiset ja bioteknologiayhdistykset:Quest tekee yhteistyötä lääke- ja bioteknologiayritysten kanssa tukeakseen uusien diagnostisten testien kehitystä ja kaupallistamista. Nämä kumppanuudet antavat Questille pääsyn uusiin teknologioihin ja tutkimukseen ja antavat Questille mahdollisuuden tarjota kliinisen laboratoriotestien ja tulkintojen asiantuntemusta.Teknologiayhdistykset:Teknologiavetoisena yrityksenä Quest Diagnostics tekee yhteistyötä teknologian tarjoajien kanssa pysyäkseen innovaatioiden eturintamassa. Nämä kumppanuudet antavat Questille pääsyn uusimpiin laboratoriotekniikoihin ja tietokonetyökaluihin, jotka auttavat parantamaan testauksen tarkkuutta ja tehokkuutta. Palveluntarjoajat Työskentelemällä useiden luotettujen kumppanien kanssa Quest pystyy hyödyntämään monipuolista asiantuntemusta ja resursseja tarjotakseen lopulta parempaa potilaiden hoitoa.

avainaktiviteetit

 • Diagnoositesti:Quest Diagnostics on erikoistunut diagnostisten testauspalvelujen tarjoamiseen. Suorittaa laboratoriotestejä terveydenhuollon tarjoajille, sairaaloille ja muille organisaatioille sekä auttaa diagnosoimaan ja hoitamaan potilaita. Tämä on yhtiön päätoimiala.
 • Tutkimus ja kehitys:Quest Diagnostics panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen pysyäkseen tärkeänä nopeasti kehittyvällä terveydenhuoltoalalla. T&K-osasto vastaa uusien testien kehittämisestä, olemassa olevien testien parantamisesta ja uusien teknologioiden tuomisesta laboratoriotestausprosessiin.
 • Markkinointi ja myynti:Quest Diagnostics markkinoi ja mainostaa palveluitaan terveydenhuollon ammattilaisille, lääkäreille, potilaille ja muille organisaatioille. Markkinointitiimi luo kampanjoita, ylläpitää yrityksen verkkosivuja ja on vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa varmistaakseen, että he saavat asiaankuuluvaa tietoa yrityksen palveluista.
 • Asiakaspalvelu:Quest Diagnostics panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun tarjotakseen poikkeuksellisen asiakaskokemuksen. Yritys kouluttaa työntekijöitään olemaan asiantuntevia, kärsivällisiä ja kunnioittavia asioidessaan asiakkaiden kanssa. Asiakaspalvelun edustajat kuuntelevat asiakkaiden tarpeita ja huolenaiheita, auttavat ja ratkaisevat kysymyksiä yrityksen tarjoamista palveluista.
 • Logistiikka ja toimitusketju:Koska Quest Diagnostics on testauslaboratorio, näytteiden kuljettaminen on kriittistä. Yhtiö on ottanut käyttöön tehokkaan toimitusketjun ja logistiikkajärjestelmän, jonka avulla se voi vastaanottaa näytteitä, testata ne laboratorioissa ja lähettää tulokset välittömästi lähetetylle lääkärille tai terveydenhuollon laitokselle. Sisäiset kuriirit, sopimukset toimituspalveluntarjoajien kanssa ja patentoitujen ohjelmistojen käyttö logistiikan seurantaan vaikuttavat kaikki logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan.
 • Yritykset ja hankinnat:Quest Diagnostics solmi kumppanuuksia ja yritysostoja parantaakseen palvelujaan ja ratkaisujaan. Yritys tekee yhteistyötä terveydenhuollon tarjoajien tai muiden tahojen kanssa ja tekee asiakkaiden kanssa pitkäaikaisia ​​sopimuksia laajentaakseen kattavuuttaan terveydenhuoltoalalla, parantaakseen palveluita ja säilyttääkseen kilpailuedun.

Nämä avaintoiminnot ovat välttämättömiä Quest Diagnosticsille tehokkaan liiketoimintamallin kehittämiseksi ja terveydenhuoltoalan tarpeiden täyttämiseksi.pääominaisuudet

Diagnostiset testilaboratoriot:Quest Diagnostics Incorporatedilla (DGX) on laaja diagnostisten testauslaboratorioiden verkosto, jonka avulla voit testata ja tuottaa tuloksia monenlaisissa olosuhteissa. Nämä laboratoriot on varustettu uusimmalla tekniikalla, jonka avulla ne voivat tarjota tarkat testitulokset nopeasti.

Lääketieteen asiantuntijat:Quest Diagnostics työllistää myös lääketieteen asiantuntijoiden tiimin, joka työskentelee yhdessä laboratorioteknologioiden kanssa. Nämä asiantuntijat voivat auttaa tulkitsemaan suoritettujen testien tuloksia ja voivat neuvoa lääkäreitä parhaan hoitotavan suhteen.

Tiedonhallintajärjestelmät:DGX käyttää kehittyneitä tiedonhallintajärjestelmiä, joiden avulla se voi tallentaa ja analysoida suuria määriä lääketieteellistä tietoa. Tämä mahdollistaa korkealaatuisten diagnostisten palveluiden tarjoamisen ja tutkimuksen, joka voi olla pohjana ihmisten terveyteen vaikuttavien sairauksien uusien hoitomuotojen kehittämiseen.

Vankka tutkimus- ja kehitysohjelma:Quest Diagnostics on investoinut voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen parantaakseen lääketieteellisiä diagnostisia testejä. Sen tutkijat tutkivat uusia ja parempia tapoja hoitaa sairauksia ja kehittävät uusia testimenetelmiä. Tämä varmistaa, että yritys pysyy askeleen edellä markkinoita ja jatkaa korkealaatuisten diagnostiikkapalvelujen tarjoamista.

Pätevät työntekijät:Toinen DGX:n tärkeä voimavara on ammattitaitoinen ja koulutettu työvoima, johon kuuluu tekniikkoja, lääketieteen asiantuntijoita ja tukihenkilöstöä. Tämä tiimi vastaa diagnostisten laboratorioiden johtamisesta, testien suorittamisesta, tulosten tulkinnasta sekä lääkäreiden ja potilaiden ohjaamisesta.

 • Laitteet ja tarvikkeet: DGX luottaa maailmanluokan laitteisiin ja toimittajiin varmistaakseen tarkkojen tulosten toimituksen. He investoivat voimakkaasti uusimpaan teknologiaan ylläpitääkseen asiakkaiden tarpeita vastaavaa infrastruktuuria. He käyttävät esimerkiksi analysaattoreita, prosessoreita, robottijärjestelmiä, sentrifugeja ja erilaisia ​​automaattisia määrityksiä.
 • Bränditietoisuus ja maine: Vuosien mittaan DGX on vakiinnuttanut asemansa johtavana lääketieteellisten diagnostisten testauspalvelujen tarjoajana. Tämä on johtanut erinomaiseen maineeseen terveydenhuollon ammattilaisten, potilaiden ja vakuutusyhtiöiden keskuudessa. Tunnustus nosti yrityksen palveluille korkean kysynnän, mikä vauhditti entisestään sen kasvua ja kannattavuutta.


arvoehdotus

Quest Diagnostics Incorporated (DGX) tarjoaa erilaisia ​​diagnostisia testauspalveluita auttaakseen potilaita, lääkäreitä ja muita asiakkaita tekemään tietoisia terveydenhuoltopäätöksiä. Arvoihisi kuuluvat:

 • Laatu:DGX:n diagnostiikkapalvelut suoritetaan käyttämällä uusinta tekniikkaa edustavia laitteita ja laboratorioita, joilla on korkeimmat akkreditointistandardit, jotta asiakkaat saavat tarkat ja luotettavat tulokset.
 • Sopivuus:Quest Diagnosticsilla on yli 2 200 potilaskeskusta eri puolilla Yhdysvaltoja, mikä tarjoaa asiakkaille helpon pääsyn koti- tai työpaikkansa lähellä oleviin testauspalveluihin.
 • Nopein vasteaika:DGX toimittaa testituloksia nopeammin kuin muut palveluntarjoajat, mikä auttaa lääkäreitä diagnosoimaan ja hoitamaan potilaitaan nopeasti.
 • Säästötoimenpiteet:DGX tarjoaa edullisia testauspalveluita, jotka säästävät asiakkaiden rahaa ja säilyttävät korkeat laatustandardit.
 • Asiantuntemus:Quest Diagnosticsilla on joukko kokeneita ammattilaisia, kuten lääkäreitä, lääketieteen ammattilaisia ​​ja geneettisiä konsultteja, jotka tarjoavat neuvoja ja tukea asiakkaille tarvittaessa.
 • Täydellinen testivalikko:DGX tarjoaa laajan valikoiman testejä rutiiniseulonnasta harvinaisten sairauksien erikoistesteihin ja edistyneeseen tautien hallintaan.

Kaiken kaikkiaan DGX:n arvolupaukset osoittavat sen sitoutumisen korkealaatuisten, helposti saatavilla olevien ja kustannustehokkaiden diagnostisten testauspalvelujen tarjoamiseen potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten terveysvaikutusten parantamiseksi.asiakassuhde

Quest Diagnostics Incorporated (DGX) on sitoutunut vahvoihin ja kestäviin suhteisiin asiakkaidensa kanssa. Diagnostiikan testauspalvelun tarjoajana ymmärrämme tarkkuuden, oikea-aikaisuuden ja asiakaspalvelun tärkeyden. Lähestymistapamme asiakassuhteissa keskittyy antamaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista huomiota, vastaamaan hänen erityistarpeisiinsa ja ylittämään heidän odotuksensa.

Suhteemme asiakkaidemme kanssa perustuu seuraaviin pilareihin:

 • laatupalvelu; Laatupalvelu:Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkainta palvelua. Teemme tämän käyttämällä koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan tarkat ja oikea-aikaiset testitulokset.
 • Personointi:Jokaisella asiakkaallamme on yksilölliset tarpeet, ja teemme tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan varmistaaksemme, että palvelumme on räätälöity näihin tarpeisiin. Tarjoamme erilaisia ​​testauspalveluita sekä joustavia aikataulu- ja raportointivaihtoehtoja asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten vastaamiseksi.
 • Tehokas kommunikointi:Tiedämme selkeän viestinnän tärkeyden asiakkaidemme kanssa. Olipa kyse testausvaihtoehdoista keskustelemisesta, testitulosten toimittamisesta tai huolenaiheiden käsittelemisestä, olemme sitoutuneet viestimään tehokkaasti ja tuloksellisesti aina.
 • Jatkuva parantaminen:Terveydenhuoltoalan yrityksenä pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme ja palveluitamme. Haemme asiakkailtamme aktiivisesti palautetta ja hyödynnämme sitä tarjontamme ja yleisen asiakaskokemuksen parantamiseen.

Laadukkaiden testauspalvelujen lisäksi pyrimme tarjoamaan poikkeuksellista asiakaspalvelua. Meillä on oma asiakaspalvelutiimi, joka on käytettävissä vastaamaan kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin tai huolenaiheisiin. Tiimimme on koulutettu reagoimaan nopeasti ja kohteliaasti sekä tekemään kaikkensa ratkaistakseen kaikki ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan asiakassuhteemme ovat kriittinen osa liiketoimintaamme. Olemme erittäin ylpeitä asiakkaidemme meihin osoittamasta luottamuksesta ja olemme sitoutuneet tarjoamaan heille parhaat mahdolliset palvelut. Ylläpitämällä vahvoja, pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaidemme kanssa tavoitteemme on olla diagnostisten testauspalvelujen toimittaja.kanavia

Quest Diagnostics Incorporated (DGX) käyttää useita kanavia tarjotakseen laboratoriotestauspalveluita asiakkailleen. Ensisijainen kanava, jonka kautta Yhtiö tavoittaa asiakkaat, on sen potilashoitokeskusten (PSC) verkosto kaikkialla Yhdysvalloissa. Vuodesta 2021 lähtien Quest Diagnosticsilla on yli 2 500 hoitolaitosta eri puolilla maata, joissa työskentelee flebotomisteja ja hoitavia lääkäreitä, jotka keräävät potilasnäytteitä testausta varten. Asiakkaat, mukaan lukien terveydenhuollon ammattilaiset, työnantajat ja yksityishenkilöt, voivat varata aikoja PSC:ihin Questin verkkosivuston kautta tai soittamalla maksuttomaan numeroon.

PSC:iden lisäksi Quest Diagnostics toimii myös terveydenhuollon tarjoajien, klinikoiden ja sairaaloiden kanssa ja tarjoaa erilaisia ​​sähköisiä kanavia helpottaakseen asiakkaiden pääsyä palveluihinsa. Siksi DGX tarjoaa sähköisen asiakasportaalin, josta löytyy palvelu potilaille. Keskitä, pyydä ja seuraa tarkastuksia, analysoi tuloksia ja hallinnoi perinteitä ja maksuja.

Toinen tärkeä Quest Diagnosticsin kanava on työskentely kolmansien osapuolien maksajien kanssa, mukaan lukien vakuutusyhtiöt, valtion ohjelmat ja työnantajat. Monet näistä organisaatioista tekevät tiivistä yhteistyötä Quest Diagnosticsin kanssa tarjotakseen diagnostisten testausten kattavuuden jäsenilleen ja työntekijöilleen.

Lopuksi Quest Diagnostics markkinoi palveluitaan kuluttajille digitaalisten ja perinteisten mainoskampanjoiden avulla. Käytetään sosiaalista mediaa, sähköpostimarkkinointia ja maksullisia hakukampanjoita, samoin kuin klassisia painettuja mainoksia terveys- ja elämäntapalehdissä.

 • Potilaskeskukset (2 500+ sijaintia)
 • Sähköiset kanavat: verkkoportaali, mobiilisovellus, sähköpostihälytykset ja suojattu viestintä.
 • Kliinistä yhteistyötä terveydenhuollon tarjoajien, klinikoiden ja sairaaloiden kanssa.
 • Kolmannen osapuolen maksajat, mukaan lukien vakuutusyhtiöt, itsevakuutetut työnantajat ja valtion ohjelmat.
 • Digitaaliset ja klassiset mainoskampanjat.


asiakassegmentit

Quest Diagnostics Incorporated (DGX) palvelee ensisijaisesti terveydenhuoltoalaa ja palvelee erilaisia ​​asiakassegmenttejä, kuten:1. Terveydenhuollon ammattilaiset:Quest Diagnostics tarjoaa diagnostisia testejä, tietoja ja palveluita terveydenhuollon tarjoajille, mukaan lukien lääkärit, sairaalat, klinikat ja ryhmäkäytännöt. Nämä terveydenhuollon tarjoajat käyttävät DGX-palveluita laboratoriotesteihin, potilaiden hoitoon ja hoidon suunnitteluun.2. Työnantaja:Quest Diagnostics tarjoaa yritysasiakkaille lääkeseulontaa, kliinisiä tutkimuksia, terveys- ja hyvinvointiohjelmia sekä työpaikan huumetestausta. Työnantajat käyttävät DGX-palveluita työntekijöidensä satunnais- ja työllistymistä edeltäviin huumetesteihin sekä työvoiman yleisen terveyden parantamiseen.3. Hallitus ja terveysviranomaiset:Quest Diagnostics tarjoaa testaus- ja tietopalveluja valtion ja kansanterveysalan virastoille tukeakseen heidän kansanterveysaloitteitaan. Nämä virastot käyttävät DGX-palveluita tartuntatautiepidemioiden seuraamiseen ja seuraamiseen pitääkseen yleisön turvassa.4. Potilaat:Quest Diagnostics hoitaa myös yksittäisiä potilaita potilaskeskusverkostonsa kautta tarjoamalla diagnostisia testejä ja niihin liittyviä palveluita rutiiniseulontaa, kroonisia sairauksia ja sairauksien ehkäisyä varten.5. Vakuutuksenantaja:Quest Diagnostics tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa tarjotakseen kattavia diagnostisia testauspalveluita jäsenilleen. Vakuutuksenantajat käyttävät DGX-palveluita tarjotakseen jäsenilleen laadukkaita etuja ja tukeakseen tehokasta tautien hallintaa. Quest Diagnosticsin laaja asiakassegmenttien kirjo on osoitus yrityksen sitoutumisesta tarjota kattavia diagnostisia testauspalveluita ja parantaa terveydentilaa kaikille.

kustannusrakenne

 • Henkilökohtaiset kulut:Quest Diagnostics työllistää suuren määrän korkeasti koulutettuja ammattilaisia, mukaan lukien lääkäreitä, laboratoriotekniikkoja, IT-asiantuntijoita ja hallintohenkilöstöä. Nämä henkilöstökulut sisältävät palkat, etuudet, koulutus- ja kehityskulut.
 • Laite- ja materiaalikustannukset:Quest Diagnostics vaatii erilaisia ​​laboratoriolaitteita diagnostiikkapalvelujen tarjoamiseen. Tämä sisältää diagnostiikkaprosessissa tarvittavat monimutkaiset analyyttiset instrumentit, reagenssit, raaka-aineet ja tarvikkeet.
 • Asennuskustannukset:Testauspalveluiden tarjoamiseksi Quest Diagnosticsin on ylläpidettävä huippuluokan laboratorioiden verkostoa, joka vaatii suuria investointeja vuokraukseen, tarvikkeisiin, ylläpitoon ja korjaukseen.
 • Markkinointi- ja mainontakulut:Quest Diagnostics käyttää huomattavia summia rahaa mainostaakseen palveluitaan houkutellakseen uusia asiakkaita. Nämä kustannukset voivat vaihdella käytetyn mainosvälineen ja kohdemarkkinoiden koon mukaan.
 • Tutkimus- ja kehityskustannukset:Quest Diagnostics on sitoutunut investoimaan uusien diagnostisten testien ja tekniikoiden kehittämiseen. Tämä vaatii huomattavaa rahoitusta, joka voi sisältää kuluja, kuten patentteja, kliinisiä tutkimuksia ja säännösten noudattamista.
 • Oikeudelliset ja sääntelykustannukset:Quest Diagnostics on lukuisten liittovaltion ja osavaltioiden säännösten alainen, jotka vaativat yritystä ylläpitämään korkeaa vaatimustenmukaisuuden tasoa. Yrityksen on investoitava laki- ja sääntelykuluihin, jotka voivat sisältää asianajajapalkkiot, vastuuvakuutukset ja viranomaismaksut.
 • Teknologian kustannukset:Quest Diagnostics luottaa monimutkaisiin tietotekniikkajärjestelmiin hallitakseen potilastietoja, laboratoriotuloksia ja muita tärkeitä tietoja. Sinun on investoitava laitteisto- ja ohjelmistopäivityksiin ja jatkuvaan ylläpitoon, jotta nämä järjestelmät toimivat moitteettomasti.

Yleisesti ottaen Quest Diagnosticsilla on monimutkainen kustannusrakenne, jota tarvitaan sen laboratoriotestauspalveluiden tukemiseen. Yrityksen keskittyminen tarkkojen ja laadukkaiden tulosten tuottamiseen edellyttää merkittäviä investointeja ihmisiin, laitteisiin, teknologiaan ja vaatimustenmukaisuuteen. Huolellisen kustannustenhallinnan avulla Quest Diagnostics pystyy tarjoamaan palvelujaan kilpailukykyiseen hintaan kannattavuuden säilyttäen.tulovirtoja

Quest Diagnostics Incorporated tuottaa tuloja seuraavien virtojen kautta:

 • Diagnostiset testauspalvelut:Tämä on yhtiön tärkein tulonlähde. Quest Diagnostics tarjoaa laajan valikoiman diagnostisia testauspalveluita yksityishenkilöille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Näihin palveluihin kuuluvat rutiiniverikokeet, edistyneet molekyylitestit ja toksikologiset testaukset.
 • Huumeiden testauspalvelut:Quest Diagnostics tarjoaa huumetestauspalveluita työnantajille, valtion virastoille ja urheilujärjestöille. Yritys tarjoaa laajan valikoiman testausratkaisuja, mukaan lukien työllistymistä edeltävät testaukset, pistetestaukset ja onnettomuuden jälkeiset testaukset.
 • Kliiniset testit:Quest Diagnostics tarjoaa kliinisten kokeiden testauspalveluita lääke- ja bioteknologiayrityksille. Yritys tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien kliinisten tutkimusten hallinta, keskuslaboratoriopalvelut ja tiedonhallinta.
 • IT terveydelle:Quest Diagnostics tarjoaa IT-ratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille, mukaan lukien sähköiset potilastiedot (EHR) ja käytännön hallintaratkaisut. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​pilvipohjaisia ​​ratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan terveydenhuollon käytäntöjä parantamaan potilaiden hoitoa ja hoitamaan toimintaansa tehokkaammin.
 • Hyvinvointi- ja ennaltaehkäisevät tarkastukset:Quest Diagnostics tarjoaa ennaltaehkäiseviä ja terveystestejä työnantajille ja yksityishenkilöille. Yritys tarjoaa erilaisia ​​palveluita, kuten biometrisiä seulontoja, terveysriskien arviointeja ja influenssarokotuksia.

Diplomi

Quest Diagnostics Incorporatedin (DGX) liiketoimintamallin tarkastelun jälkeen on selvää, että yrityksellä on vankka perusta menestymiselle. Diagnostisiin tietopalveluihin keskittyvä Quest toimii tuottoisilla markkinoilla, joiden odotetaan kasvavan tulevina vuosina.

Kumppanuuksien, innovaatioiden ja edistyneen teknologian avulla Quest pystyy tarjoamaan laajan valikoiman palveluita, jotka vastaavat terveydenhuollon ammattilaisten, työnantajien ja kuluttajien tarpeita. Heidän sitoutumisensa laatuun ja tarkkuuteen on ansainnut heille vahvan maineen alalla ja auttanut heitä houkuttelemaan ja pitämään asiakkaita.

Kuitenkin, kuten kaikissa liiketoiminnoissa, on parantamisen varaa. Quest voisi hyötyä laajentamalla kansainvälistä jalanjälkeään, monipuolistamalla tulovirtojaan ja investoimalla enemmän T&K-toimintaan pysyäkseen uusien trendien ja teknologioiden edellä.

Kaiken kaikkiaan Quest Diagnostics Incorporated -liiketoimintamallikaavio korostaa menestyvää ja kasvavaa yritystä, joka on valmis menestymään tulevina vuosina.


Asiantuntijoiden luomat startup-rahoitusmallipohjat


Yli 5000 DCF-mallia talousmalleista Excelissä


 • BODY (500)

FAQs

How do I access MyQuest lab results? ›

How do I get my lab test results? You will receive an email notification when your lab test results are ready. You can log in and view the results on your Quest Results page.

Why do I owe Quest Diagnostics? ›

The bill you received is for laboratory services provided by Quest Diagnostics, which were ordered by your physician. This bill is for laboratory testing fees only and is separate from any bill you may have received from your physician and/or paid at your physicians office.

How fast do you get test results from Quest Diagnostics? ›

If you purchased your own tests from Quest, your lab test results will be delivered to your account as soon as they are available. This is generally 2-5 business days from the time the sample is received, depending on your test.

Why can't i see my Quest Diagnostics results? ›

Sometimes incomplete or out-of-date demographic information gets sent with a lab test order. When this occurs, Quest Diagnostics can't always match a lab test result to your Quest Account, and in such cases, we can't send a lab test result to MyQuest.

How do I get my blood test results? ›

Blood test results

The results are sent back to the hospital or to your GP. Some test results will be ready the same day or a few days later, although others may not be available for a few weeks. You'll be told when your results will be ready and how you'll be given them.

What is the normal range for blood test results? ›

Lab results are often shown as a set of numbers known as a reference range. A reference range may also be called "normal values." You may see something like this on your results: "normal: 77-99mg/dL" (milligrams per deciliter). Reference ranges are based on the normal test results of a large group of healthy people.

What happens if I don't pay Quest Diagnostics? ›

Answer and Explanation:

if you owe Quest Diagnostics $66 in a state that doesn't live in anymore what is likely to happen if you don't pay them will be, once they discover your pending account, they will most likely use a debt collection agency who will in return chase after you.

Can I get a refund from Quest Diagnostics? ›

LabCorp and Quest Diagnostics Orders:

As long as you have not visited the lab for specimen collection, your order can be canceled and the full purchase price refunded back to your original method of payment within 21 days after your purchase.

Does Quest lab make mistakes? ›

A number of problems could happen during the pre-analytical phase that can contaminate the samples being used. When any of these mistakes occur, the risk of a diagnostic error is dramatically increased. Some common mistakes include: Losing or mixing up samples.

What does physician notification mean on Quest Diagnostics? ›

Physician Notification.

Processing has been completed and your test results are being prepared. You'll receive an email when your test results are available for review in MyQuest.

Why did my pending results disappear on Quest? ›

If a new result has not been viewed, forwarded, or manually removed for 30 days after receipt in Care360 Labs & Meds, ePrescribing, or EHR, it is automatically removed in the Results Pending Release list.

Why would a doctor call after a blood test? ›

Your doctor may want to check certain numbers to evaluate the effectiveness of your current treatment, check for a recurrence of a condition you have already had, or track the progress of an illness you currently suffer from.

Why haven t my lab results come back? ›

In most cases, lab test results delivery times should not exceed two weeks. The most common reason for delay in receiving results is inaccurate or out-of-date personal information on record with your health care providers or in your Labcorp Patient™​ portal personal profile.

What blood tests take the longest to get results? ›

How long does it take to get results?
 • complete blood count (CBC): 24 hours.
 • basic metabolic panel: 24 hours.
 • complete metabolic panel: 24 to 72 hours.
 • lipid panel: 24 hours.
Nov 16, 2021

How long does it take for blood test results to come back? ›

Blood test results can take several minutes to several weeks, depending on the test. It is common to wait a day or two for most results to come back. A person should talk to their doctor or lab about what to expect regarding their test results.

What cancers are detected by blood tests? ›

Blood tests can be useful in all types of cancer, particularly blood cancers such as:
 • Hodgkin lymphoma.
 • Leukemia.
 • Non-Hodgkin lymphoma.
 • Multiple myeloma.
Feb 1, 2022

What can affect blood test results? ›

Non-prescription drugs (aspirin, cold medication, vitamins), prescription drugs, and alcohol intake often affect blood test results. Your medical practitioner must have a complete and honest picture of your use of medications in order to effectively interpret the results of your blood tests.

Will doctors call if your results are bad? ›

Do healthcare providers call you if test results show bad news? They may. If results are concerning, they may call you or have a receptionist call to schedule an appointment. 7 A healthcare provider may also call to assure you everything is okay or discuss any needed follow-up tests.

What are the most important numbers in a blood test? ›

So, here are four important lab tests and numbers to know.
 • The number and size of red blood cells (these cells carry oxygen)
 • The number of white blood cells (these cells help fight infection)
 • Total amount of hemoglobin and amount per red blood cell (this protein carries oxygen in red blood cells)
Aug 8, 2017

What does it mean when your blood test shows inflammation? ›

Blood tests known as 'inflammatory markers' can detect inflammation in the body, caused by many diseases including infections, auto-immune conditions and cancers. The tests don't identify what's causing the inflammation: it might be as simple as a viral infection, or as serious as cancer.

What blood tests indicate dehydration? ›

An electrolyte panel is a blood test that measures the levels of seven electrolytes in your blood. Certain conditions, including dehydration, cardiovascular disease and kidney disease, can cause electrolyte levels to become too high or low.

How far back does Quest Diagnostics drug test? ›

A: Urine drug testing typically detects recent drug use in the previous 24 to 72 hours.

What kind of drug test does Quest Diagnostic do? ›

Schedule an appointment, then visit one of the Quest Diagnostics Patient Service Centers. This is a 6-panel urine test that checks for the presence of amphetamines, benzodiazepines, marijuana metabolite, cocaine metabolite, opiates, and oxycodone used in the previous 24 to 72 hours, depending on the type of drug.

Does Quest do blood work without doctor's orders? ›

No doctor's visit required. Buy your own lab tests online.

Does Quest go through insurance? ›

To give you access to advanced testing options and trusted results, Quest partners with some of the biggest names in health insurance, like UnitedHealthcare®, Aetna®, Humana®, Cigna®, and most Anthem® and BlueCross BlueShield® plans—just to name a few.

How do I request a refund quest? ›

How to request a refund on your Quest 2
 1. Click the menu button on the bottom right of the app.
 2. From there click on the settings button.
 3. Then look for the purchase history option.
 4. Click that and find the game you want to refund.
 5. Click that and you should then see an option to "request refund"
Mar 31, 2023

What debt collector does Quest Diagnostics use? ›

It is further alleged that Quest Diagnostics uses debt collectors like Quantum Collections and Credit Bureau Central and others to pressure patients to pay bills in excess of amounts owed to Quest Diagnostics and added collection fees to invoices sent to collection.

What is the lawsuit against Quest Diagnostics? ›

According to the details of the settlement, Quest Diagnostics is alleged to have ordered and performed duplicative tests, upcoded certain tests, and overbilled the government for its services. The case was first brought to light by a former Quest Diagnostics employee who worked as a phlebotomist.

How common are lab mistakes? ›

The most common errors impacting laboratory test findings occur in the pre-analytical phase (46–68.2% of total errors) and post-analytical phase (18.5–47% of total errors), with less (7–13% of total errors) occurring in the analytical phase.

What is the Quest Diagnostics lawsuit? ›

(Reuters) - Quest Diagnostics Inc resolved allegations that its prenatal DNA tests infringed a patent owned by biotech company Ravgen Inc on Friday shortly before a trial in Los Angeles federal court was set to begin, according to a court filing.

What does it mean when a medical test is flagged? ›

Sometimes an "A" flag on your lab results stands for "adjusted". Adjusted lab results are results that were incorrect and have been re-run by the lab. An "A" flag may also represent the word "abnormal", indicating a lab result that falls out of the reference range.

Why do doctors order diagnostic tests? ›

Uncovering Unseen Health Information

Certain diseases may require ongoing monitoring to find out how well your treatment is working or to help your doctor determine future treatments. Even if you're feeling healthy, your doctor may order certain tests as a way to establish a baseline for you.

Why would a physician recommend a diagnostic test? ›

Diagnostic tests are used to confirm or rule out conditions and diseases. Before creating a treatment plan, your doctor needs critical information for a correct diagnosis, which a diagnostic test can provide.

What does results are still pending mean? ›

“Pending results” is a term that indicates that the results of a command have not yet been completely processed.

How long does Quest keep lab orders? ›

If you do not have your sample collected at a Quest Diagnostics Patient Service Center within 60 days of your purchase, your purchase will expire.

What is the turnaround time for Quest QNatal? ›

What is the turnaround time for the QNatal Advanced test? Results are typically reported within 5 to 7 days after specimen collection.

What are the 3 main blood tests? ›

A blood test is typically composed of three main tests: a complete blood count, a metabolic panel and a lipid panel.

What diseases can blood tests detect? ›

Blood tests are very common. They are ordered by healthcare providers to: Find out how well organs such as your kidneys, liver, heart, or thyroid are working. Help diagnose diseases such as cancer, diabetes, coronary heart disease, and HIV/AIDS.

Should I be worried about abnormal blood test? ›

Small fluctuations in test results are common and slightly abnormal results usually return to normal without the need for treatment. The GP would like to check your result has returned to normal or remained stable. We will tell you how long you should wait before rechecking your blood test.

Are serious test results released on Mychart before doctor discusses them? ›

Because we release most results to you immediately, you may see them before your health care provider does. Please give us three business days to review results and let you know our thoughts. We look at every result. We will contact you about any result that concerns us.

Can you drink water before blood work fasting? ›

If your health care provider has told you to fast before a blood test, it means you should not eat or drink anything, except water, for several hours before your test. When you eat and drink normally, those foods and beverages are absorbed into your bloodstream.

What happens if a doctor doesn't call after a blood test? ›

Medical professionals know that patients want a personal touch, but phone calls can be time-consuming, so sometimes, a nurse or administrative assistant will call with the news. You might even need to give them a gentle reminder too – if a doctor doesn't call with test results, follow up with them.

What are the 5 main blood tests? ›

What are the different types of blood tests?
 • Complete blood count (CBC). ...
 • Basic metabolic panel. ...
 • Blood enzyme tests. ...
 • Blood tests to check for heart disease. ...
 • Blood clotting tests, also known as a coagulation panel.
Mar 9, 2021

What should you not do before a blood test? ›

Avoiding specific foods and drinks such as cooked meats, herbal tea, or alcohol. Making sure not to overeat the day before a test. Not smoking. Avoiding specific behaviors such as strenuous exercise or sexual activity.

What is a normal blood count for a woman? ›

Red blood cell (RBC) count: 3.93 to 5.69 million cells per cubic millimeter (million/mm3) Hemoglobin (Hgb, Hb): 12.6 to 17.5 grams per deciliter (g/dL) for males; 12.0 to 16 g/dL for females.

Does Quest send results to doctor first? ›

If your healthcare professional ordered your tests, your results are sent directly to your healthcare professional as soon as testing is complete.

How do I know if my blood test results are back? ›

The results of most common blood tests are available within a day or 2. Some blood tests may take longer than this. Ask your doctor when your results are likely to be ready and whether they will contact you about the result. They may recommend a follow-up appointment to discuss your results.

What does abnormal blood test results mean? ›

Positive or abnormal, which means the disease or substance was found. Inconclusive or uncertain, which means there wasn't enough information in the results to diagnose or rule out a disease. If you get an inconclusive result, you will probably get more tests.

Can you check into Quest online? ›

Log in. Quest Diagnostics. Conveniently shop online and choose from over 75+ lab tests. No doctor's visit required.

How do I get old quest results? ›

If you need to obtain a "paper" copy of a lab test result, you can submit a written request using any patient access form. you can download a PDF copy of the Patient Request to Access or to Disclose Protected Health Information (PHI) (Access Form) in English or Spanish.

How do I log into Quest? ›

Visit QuestDiagnostics.com/MyQuest and Click on the “Login” button 2. Enter your Username and Password and login.

How do I print my quest lab results from the app? ›

To print Interactive Insights reports, click Print at the top of the result report. Select Black & White or Color, and then select the option that indicates which items you want included in the printed version.

How do I verify my identity on MyQuest? ›

10 Go to MyQuest.QuestDiagnostics.com and SIGN IN. 11 When prompted, click Verify Identity to start the identity verification process so that you can view your test results when they become available. 12 Read the Identity Verification information and then click Get Started.

Does Quest Diagnostics have an app? ›

Quest Diagnostics, Inc. Apps on the App Store.

How far back does a quest urine test go? ›

A: Urine drug testing typically detects recent drug use in the previous 24 to 72 hours.

Do quest labs expire? ›

How will I know when my purchase has expired? If you do not have your sample collected at a Quest Diagnostics Patient Service Center within 60 days of your purchase, your purchase will expire.

Can I use Oculus Quest without account? ›

You'll first be served up a code to pair your VR headset to the Oculus app. You'll then see the option to sign in with Facebook or Instagram. Alternatively, you can create a Meta account via email. By choosing the Meta account option, you no longer need a Facebook or Instagram account to use your Quest.

What is my quest user ID? ›

Your username is a combination of your initials and last/family name up to 8 characters, e.g., if your name is Alex Kai Student, your user ID would be akstuden.

What is my quest password? ›

Use the following steps to reset your password: 1 Click Sign in, and when you are on the Sign In page, click Reset Password (located under the Sign In button). 2 Type your username and click Continue . You will be sent an email from NoReply @QuestDiagnostics.com that contains a verification code.

What app can I upload my blood test results? ›

The Labcorp Patient mobile app is easy to use and has convenient features that put you within reach of your health care at all times. Here are just a few of the things you can do from the convenience of your mobile device: View, download and print your official lab test result report.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 19/08/2023

Views: 6234

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.